المقادير
3\4 كاس زيت
3\4 كاس سكر
4 بيضات
كاس سميد
ملعقة صغيرة بيكنج باودر
كيس شعيريه باكستانية
حليب مركز ( نستله )
9 حبات اوريو ( او على حسب كبر الصينية )
5 حبات بسكوت شاهي
الطريقهـ ..
- بالخـلاط نحط الزيت والسكر والبيض والسميد والبكنج بودر
3\4 كاس سكر
4 بيضات
كاس سميد
ملعقة صغيرة بيكنج باودر
كيس شعيريه باكستانية
حليب مركز ( نستله )
9 حبات اوريو ( او على حسب كبر الصينية )
5 حبات بسكوت شاهي
الطريقهـ ..
- بالخـلاط نحط الزيت والسكر والبيض والسميد والبكنج بودر
نكسّر الاوريـو و البسكوت ونخلطهم مع بعض بس هالمره
خلط باليد عشان مايتفتفت البسكوت .. يعني بـ ملعقه
ندهن صينية بايركس او تيفال بشوي زيت ونصب فيها الخلطه
خلط باليد عشان مايتفتفت البسكوت .. يعني بـ ملعقه
ندهن صينية بايركس او تيفال بشوي زيت ونصب فيها الخلطه
نكسّر الشعيريه الباكستانيه فتافيت مرهـ ونحطها على الوجه
ندخلها الفرن بس نغطيها بقصدير من فوق عشان ما تتحمر قبل لا تستوي
واذا طلعناها ,, من الفرن نصب فوقها الحليب المركز
واذا طلعناها ,, من الفرن نصب فوقها الحليب المركز
نخليها على جمب عشان تبرد بعدين نقطعهــــا
{ وبالعــــــــافيهـ
{ وبالعــــــــافيهـ
منقوووووووووول
الله عليكي يا دكتوره ولاء
ردحذفأول مره أشوف الطريقه دي
بس أول مره اعرف انها ممكن يتحط عليها شعرية بكستانية
<<< آال يعنى هيه عرفه الشعرية البكستانية
وصفه حلوه وشكلها النهائي يفتح النفس
شكرا لوئه على الوصفات الرائعه
في حد ميعرفش الشعيريه الباكستانيه >>>>>>>>>>ال يعني انا عارفاها
ردحذفبس على ما اظن هي زي الشعيريه بتاعتنا لانها شكلها في الصوره
المهم ان الطريقه عجبتك وبالهنا والشفاااااااااا
واخيرا يارب لاقيت بسبوسه
ردحذفالله عليك يالولو الجميله
بس والنبي باقولك بعد 13 سنه جواز عملت كيكه جنان
والبسبوسه الجميله دي باه اقعد 13 كمان عشان اعملها
ههههههههههه
قولتلك خايبه عايزة بسبوسه عاديه خالص
يعني ياريت بس مش غير بوسه
يبقى كويس اوى
هههههههههه
هاروح ازور الرابط التاني يمكن
يكون فيه امل والاقي عمر ونرجس كمان
اعمل ايه س
بعشقك ياقمرى
كوني بكل الخير
@اسماء عبدالعزيز
ردحذفهههههههههههه
لا اله الا الله
لا تقسمي الا بالله يا سوسو
وبعدين هي البسبوسه مشكله
ده دقيق وتحطي عليه سمنه وزبادي وقلب وحط يا عم في الصواني هههههههه
واضح اوي انك شاطره في المطبخ يا سوسو ^-^