Cursors

الجمعة، 27 أغسطس 2010

description

2 فطيره الاسباجيتي بالصوص واللحم المفروم

نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة
 
المقادير

سباجيتي

نصف كيلو لحم مفروم

صلصه معكرونه

بيضه

طماطم مقطعه شرائح

ماشروم مقطع شرائح

ربع كوب جبن مبشور وربع كوب موزاريلا مبشور

كوب بصل مقلي

الطريقه
 
نسلق المعكرونه ونخلطها جبن والبيضه وزبده مذوبه


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نحطها في صينيه فرن مدوره ونضيف نصف كميه الماشروم


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نخلط اللحم المفروم بالبصل المقلي


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نضيف صلصه المعكرونه ونصف الماشروم


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نضيف اللحم بالصلصه وشرائح الطماطم والجبن الموزاريلا


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نخبزها في الفرن ربع ساعه


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

نقطعها ونقدمها


نقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة

منقوووووووول

هناك تعليقان (2):

  1. يا خساره لو كنت شفتها قبل الفطار كنت نفذتها انا عمله اسبكتي النهارده

    الطريقة كتير حلوه وشكلها رائع وأكيد طعمها بيكون أروع
    تسلمين يا دكتوره

    سي يو

    ردحذف
  2. كويس انها عجبتك يا توتي

    ممكن تعمليها في اي وقت وابقي قوليلنا رايك

    ردحذف

رسالة أحدث رسالة أقدم الصفحة الرئيسية