Cursors

الأربعاء، 25 أغسطس 2010

description

6 تورتة الفراشة بالتوت الاسود والشوكولاتة



 
المقادير

كيكة شوكولاتة اسفجية ( مقطعة الي 3 ادوار )
القليل من عصير الاناناس او البرتقال
كريمة مخفوقة بيضاء بالفانيليا
كريمة مخفوقة بالشوكولاتة
القليل من سكريات وحلويات التزين ( مثل القلوب الصغيرة كما في الصورة)
توت اسود

الطريقة

لعمل شكل الفراشة...اقطعي الكيكة من المنتصف ( طوليا) الي نصفين واعكسيهما
احضري طبق مناسب ..ضعي اول طبقة ( دور) من الكيكة الاسفنجية واسقيها بالقليل من عصير الاناناس
ضعي فوقها جزء من كريمة الشوكولاتة و عليها الكثير من التوت الاسود
كرري العملية مع باقي الطبقات
بعدها غلفي الكيكة بكريمة الشوكولاتة والجوانب والحواف بالكريمة البيضاء
ابدأي برسم ملامح الفراشة بالكريمة..وزينيها بالتوت الاسود والسكريات.
طعمها اكثر من رائع خصوصا لمحبي الشوكولاتة

بالهنا والشفا


منقووووووووووول

هناك 6 تعليقات:

  1. باين عليها لذيذة قوي وشهية

    كفاية شكلها الجميل

    كل الشكر ليكِ يا دكتورة

    على الأكلات الشهية

    ردحذف
  2. العفو المتجر الرابح

    شرفني حضورك

    ردحذف
  3. الله روعه كيكة الفراشة يا دكتوره ولاء
    صراحه كل حلوياتك تجنن

    وطريقتها سهله وجميله
    تسلمين حبيبتى

    ردحذف
  4. انتي الاروع يا ام صلاح

    شرفني حضورك للمدونه

    ردحذف
  5. د/ ولاء............
    موش باين عليها حلوة ممكن ندوقها الأول وبعدين نحكم عليها وطبعا لازم تكون حتة كبيرة ومن كل جزء فيها حتى يكون حكمنا دقيقا ومضبوطا
    وعشان مانظلمكيش ياقمر

    ردحذف
  6. @فاروق سحير ( فاروق بن النيل )

    ههههههههههه


    والله يا خالو اعملها انت وذوقها عشان انا للأسف مبحبش الشيكولاته


    نورتني يا خالو ولما تعملها قولي عشان نعرف طعمها p:

    ردحذف

رسالة أحدث رسالة أقدم الصفحة الرئيسية