Cursors

الأربعاء، 8 سبتمبر 2010

description

2 بسكوت اللوز



المقادير:

2 كوب دقيق
ثلاث ارباع كوب سمن
ربع كاسة سكر ناعم
2 بيضه +فانيلا

2 معلقة حليب سائل
لوز وفستق حلبي مجروش ومحمص
نص معلقه صغيره بيكنج باودر
لدهن الوجه (1 بيضه + فانيلا) 


الطريقه:

نضع الدقيق مع البيكنج بودر ثم نضع البيض والفانيلا ونخلطهم ثم نضع السكر ثم نضع معلقتين اكل لوز وفستق ثم نضع السمن ومعلقتين الحليب ونعجنها باليد وتوضع بالثلاجه لمدة عشر دقائق ثم نخرجها ونفرد العجينه ونقطعها بالشكل اللي بدكم يااه وندهن الوجه بالبيضه ثم نضع المكسرات ونضعها بالصينيه ونخبزها








كل ماخليتوها اسمكـ بتطلع احلى
هون صورتها من قريب


 
 
 
هون بعد ماخبزتهاا

 





منقوووووووووول

هناك تعليقان (2):

  1. Dr walaa
    طريقة شامية" بدكم " معناها اللى عايزينة اللى تتمنوه" كاسة" يعنى " كباية" وكلمة" هون" تعنى " هنا"
    بسكويت جميل يادكتورة موش كل مرة حافسر الكلمات ومعناها للقراء وجنسية نوع الأكلة وشكرا لك

    ردحذف
  2. @فاروق بن النيل


    هههههههههه ربنا ما يحرمني من قاموسك يا خالو

    اعمل ايه بس هو انا سافرت عشان اعرف معاني الكلمات دي



    متشكره يا خالو لمرورك العسل

    ردحذف

رسالة أحدث رسالة أقدم الصفحة الرئيسية