كل عام وانتم بخير المدونة دي فيها كل ما يخص المطبخ من وصفات ونصائح خاصه بالطبخ والمواضيع ليست من تأليفي ولا انسبها لنفسي بل هى عباره عن رسائل جائتني على الإيميل وانا هكتبها زي ما وصلتني واللي عندها وصفه وتحب اني اكتبها هنا بإسمها تبعتلي وانا هكتبها عشان الكل يستفيد
Dr walaa على فكره الرافيولى نزع من العجينة " معكرونة" وغحنا بنعملها إما رقاق أو سمبوسة أو رقائق الجلاش باللحم المفروم وهذه الأكلة لبنانية شامية " البندورة" لغة شامية تعنى " الطماطم "
Dr walaa
ردحذفعلى فكره الرافيولى نزع من العجينة " معكرونة" وغحنا بنعملها إما رقاق أو سمبوسة أو رقائق الجلاش باللحم المفروم وهذه الأكلة لبنانية شامية " البندورة" لغة شامية تعنى " الطماطم "
@فاروق بن النيل
ردحذفعشان كده بيسموها معكرونه لانها نوع من عجينه المعكرونه
متشكره يا خالو على المعلومه