Cursors

الجمعة، 1 أكتوبر 2010

description

6 شيز كيك الجالكسي





المقادير 
:
واحد ونصف بسكوت مطحون – أصبع زبده – ثلاث كرتون جبن كيري – علبه قشطه – ملعقة بيكنج بودر – ملعقتا سكر – بيضه

طريقة العمل 
:
يخلط الجبن مع القشطة والبيكنج بودر بخلاط الكأس وتفرك الزبدة مع البسكويت ويرص في صينيه أو قالب ثم يوضع عليها الخليط السابق ويوضع في الفرن نصف ساعة حتى تتماسك ثم تخرج من الفرن ويوضع في الثلاجة – حتى يبرد ويوضع عليه بعد ذلك الكريمة.

 مقادير الكريمة :

 كأس حليب + 1 كريم كرامل + ثلاث ملاعق كاكاو

الطريقة

يوضع علي النار حتى يغلي ويصب علي الخليط السابق ويدخل مره أخري في الثلاجة ويزين بالجلاكسي المبشور

هناك 6 تعليقات:

  1. دكتورة ولاء....
    بلاش خم , صحيح أنا ماباحبش الحلويات أوى لكن الكيكة الخفيفة الطرية مغرية جدا فقوليلنا إيه هوه"الجلاكسى المبشور " لأنى موش عارفه وشكرا لك حبيبتى.
    خالو/ فاروق

    ردحذف
  2. اعتقد انه ما فيش اسهل من كده
    سلمت يداكى

    ردحذف
  3. @فاروق بن النيل


    خم ليه بس يا خالو

    الجالاكسي ده شيكولاته زي شيكولاته كادبوري

    ازاي مش عارفها اعلاناتها في التليفزيون يا خالو

    ردحذف
  4. @mrmr

    متشكره يا مرمر لزيارتك للمدونه

    ردحذف
  5. يمي يمي
    وصفة لزيزة جدا وسهلة وسريعة
    يسلمو حبيبتي علوصفة الشهية

    ردحذف
  6. @bride ghost

    بشكرك يا برايد لزيارتك وتعليقك الجميل

    ردحذف

رسالة أحدث رسالة أقدم الصفحة الرئيسية