Cursors

الجمعة، 15 أكتوبر 2010

description

10 كيكة الكريم كراميل

 

تراميسو كيك + كيكة الكريم كراميل

من ألذ الكيكات إللي احبها منذو الصغر
<< ومازال الحب مستمر للكبر خخخخ
بحثت عن عدة طرق لها بالنت ووجدت هذه الأسهل من حيث المقادير والألذ مذاقاً فأعتمدتها عندي
وغيرت في طريقتها
طبعاً لازم تقدم بارده وممكن من الكيكات السهله إللي الواحد يقدر يعملها قبل العزيمه بيوم لو كان عنده ضيوف

مقاديرها :

1 خليط كيك بيتي كروكر بالفانيلا " وفيه ناس تعملها بالشوكولاته عادي مثل ما تحبين "
1 علبه حليب سائل مركز كبير
5 بيضات كبيرة
كاسه ونص ماء
نص كاسة زيت
بيالة شاهي الصغيرة سكر : " بيالات بادريق خخخ تفي بالغرض "

نجي للطريقة :
1- نكسر البيضات ونفصل البياض عن الصفار لأننا راح نستخدم كل شيء لحاله
2-نخلط كرتون الكيك + كاسة ماء + نص كاسة زيت + بياض البيض " زلال البيض " ونخلطهم وتصير بهذا الشكل

تراميسو كيك + كيكة الكريم كراميل

3- نخلط صفار البيض + حليب سائل المركز + نص كاسه ماء وراح يكون بهذا الشكل

تراميسو كيك + كيكة الكريم كراميل

4- نحضر الصينيه المعده للإستخدام تكون دائريه وسط و نضع بها السكر ونحرقه مثل الكريم كراميل ونوزعه على الصينيه وننتظره الين ان يجف
5- نحضر صينيه اكبر من الصينيه المستخدمه و نكون مجهزين بها ماء حار نعملها حمام مائي بالفرن لأننا راح نحط الصينيه المستخدمه وسطها
6-نصب الخليط الأول إللي من مقاديره الكيك فوق السكر المحروق بالصينيه بعدها نصب الخليط الثاني ونحاول يكون بالوسط بس انا ميلت شوي وانا اصور خخخ

تراميسو كيك + كيكة الكريم كراميل

تراميسو كيك + كيكة الكريم كراميل

7- تجلس بالفرن تقريباً نص ساعه بعدها نطلعها من الفرن ونخليها تبرد شوي بعدين ندخلها الثلاجه لوقت التقديم نقلبها وتكون بهذا الشكل

تراميسو كيك + كيكة الكريم كراميل

8- تقدم بااارده و التزين بأي شيء انتي وخيالك وابدعي

تراميسو كيك + كيكة الكريم كراميل

وهذا شكلها وقت النسف هههههه بالعافيه علينا

تراميسو كيك + كيكة الكريم كراميل

هناك 10 تعليقات:

  1. هم هم
    مين اللى اكل من الصينيه قبلى
    مش لازم ادوق انا الاول
    ههههههه
    شكلها يفتح النفس
    واكيد طعمها كمان جميل
    ديما بننتظر منك الجديد والجميل
    سلمت يداكى
    وبالهنااااااا ليا

    ردحذف
  2. د/ ولاء .........
    منك لله دانا زيك باموت فى حاجة لها علاقة الكريم كراميل جيلى أو كيكة وحتى لو سمكة هـهـهـهـهـهـهـهـه وإيه حكاية خخخخخخخخخ
    على فكرة بعتلك " صينية الكابوريا والجنبرى والسبيط" مع الأرز الأبيض والسى فوود على الياهو إيميل بتاعك

    ردحذف
  3. @mrmr


    متشكره يا مرموره لزيارتك الجميله يا حبيبتي وبؤالهنا والشفا ليكي الكيكه كلها

    ردحذف
  4. @فاروق بن النيل

    انا كمان يا خالو بحب الكريم كراميل


    اما بالنسبه لخخخخخخخخخخخ دي زي ههههههههههههه

    وصلي يا خالو وان شاء الله هحطها المره الجايه انتظرني


    متشكره يا خالو على متابعتك الجميله

    ردحذف
  5. الله كيكه جميله ومقاديرها وطريقتها سهلة ورائعه

    تسلمين لوئه على الحلويات الذيذة

    ردحذف
  6. @tote soly


    متشكره يا توتي لزيارتك وتعليقك الجميل

    ردحذف
  7. همممممممممممم

    احلى كيكه بحبها

    يسلم اختيارك غاليتى

    تحياتى

    ردحذف
  8. @جايدا العزيزي

    بالهنا والشفا يا جايدا

    منوره المدونه يا حبيبتي

    ردحذف
  9. بجد رائعة جداااااااا

    دكتورة ولاء الجميلة
    كل عام وانتِ بخير ياقمري
    على فكرة دعيت ليك بانك تنالى ماتتمنى ياقمري
    ربي يسعد قلبك
    بصي باه عشان انا خايبهع في الحلويات
    انا عايزة بسبوسة
    ضرورى
    ماشي ياقمري

    كل سنه وانتِ بخير

    ردحذف
  10. @اسماء عبدالعزيز

    حبيبتي ربنا يخليكي ليا يا حبيبتي

    متشكره ليكي

    البسبوسه اهي

    http://walaalolo.blogspot.com/2010/08/blog-post_6638.html


    ودي واحده كمان


    http://walaalolo.blogspot.com/2010/09/blog-post_1375.html

    ردحذف

رسالة أحدث رسالة أقدم الصفحة الرئيسية